STUDIO by Miraval - The wine must go on

Dátum uverejnenia: 11.2.2019, 18:21:12
Autor: Vino Dei Vini

Po celosvetovom úspechu Miravalu Rosé, ktoré bolo uvedené na trh ročníkom 2012, ohlásilo Château Miraval názov ich nového ružového vína - STUDIO by Miraval. Dátum uvedenia na trh bol stanovený na marec 2019.

Pomenovanie STUDIO by Miraval má viacero významov. V roku 1977 tu vtedajší majiteľ, muzikant Jacques Loussier zriadil nahrávacie štúdio. O nahrávanie v ňom prejavili záujem medzinárodne uznávané veličiny ako Pink Floyd, AC/DC, The Cure, Muse, Wham, Sting, Cranberries, Rammstein, Chris Rea či Sade. Viacerí umelci sa otočili chrbtom známym londýnskym štúdiám čiastočne pre výbornú kvalitu zvuku, no najmä kvôli inšpiratívnosti a jedinečnosti tohto miesta.


Brad Pitt a Angelina Jolie (majitelia Château Miraval) spoločne v Los Angeles po prvýkrát od svojho rozchodu pred tromi rokmi.
Mimo rodinných záležitostí sa dolaďovali i detaily marketingu ich nového vína.

Od marca 2019 bude možné prostredníctvom vína STUDIO by Miraval držať v rukách "kúsok" francúzskej riviéry. Nové víno bude v sebe spájať miesto, legendu, dedičstvo a predovšetkým lásku k umeniu. Víno je poctou tomuto legendárnemu štúdiu, stelesňujúc mediteránsky charakter ružových vín. Je odrazom typických odrôd Cinsault, Grenache, Rolle z oblasti Côte d'Azur a predovšetkým kultovej "prímorskej" odrody Tibouren.

Miraval je o umení, spája snahy o prekrytie umeleckého a remeselného sveta. Slogan Art of Rosé vo vinárstve Miraval môžeme nahradiť spojením Art de Vivre (umenie žiť).
 

.


 




































Bližšie informácie o dostupnosti vína už čoskoro na našej stránke!

Všetky príspevky